Redenen om voor een stille disco-bruiloft te kiezen

De toekomst van bruiloften zit vol met zoveel gemengde gevoelens. Geluk, opwinding, stress en vreugde maken van een bruiloft een van de belangrijkste dagen in je leven. De beste manier om zo'n grote dag te vieren is met muziek - maar wat als je geen traditionele muziek op je evenement wilt? Wat als je een buitenlocatie hebt? Of misschien ben je op zoek naar iets intiemer?



Als je op zoek bent naar een werkelijk unieke huwelijkservaring, dan is een Silent Disco-huwelijk zeker iets wat je moet overwegen! Een stille discobruiloft houdt in dat de muziek wordt gedraaid door dj's die geen geluidsapparatuur gebruiken. Dit betekent dat de hele dansvloer gevuld zal zijn met de voeten van uw gasten die op de beat tikken!


Bekijk deze blog om te weten waarom je een Silent Disco-huwelijk zou moeten overwegen.


Voordelen van een Silent Disco-huwelijk


Het kiezen van een Silent Disco Wedding heeft een aantal voordelen. Een van de belangrijkste redenen is dat het erg stil en vredig kan zijn. Dit kan geweldig zijn voor stellen die een intieme huwelijksceremonie willen zonder al het lawaai van buitenaf.


Het kan een meer ontspannende ervaring zijn voor gasten. Veel mensen houden van dansen op muziek, maar sommige mensen vinden het misschien moeilijk om dit te doen als er lawaai is van de andere gasten. In een stille disco kunnen gasten dansen zonder zich zorgen te maken dat ze gestoord worden.


Een ander voordeel van een Silent Disco Wedding is dat het een leuke ervaring kan zijn voor alle gasten. Veel stellen vinden het leuk om samen muziek te maken en te dansen op hun favoriete liedjes. Het kan ook een unieke manier zijn om uw huwelijksverjaardag of speciale dag te vieren.


Er zijn ook financiële voordelen aan het kiezen van een stille disco-huwelijk. Veel stellen kiezen voor een stille disco omdat het een betaalbare manier is om een ​​speciaal evenement te houden. Het vereist geen extra kosten, zoals het inhuren van muzikanten of het huren van apparatuur.


Kortom, er zijn veel redenen om te kiezen voor een silent disco bruiloft. Ze bieden unieke en gedenkwaardige ervaringen voor gasten, evenals financiële voordelen.


Ideeën voor muziek voor Silent Disco Wedding


Er zijn veel redenen om te kiezen voor een Silent Disco Wedding. Hier zijn een paar ideeën voor muziek die je misschien wilt toevoegen:


- Klassieke danshits: klassiekers als The Hustle, I Will Always Love You en Crazy Little Thing Called Love zijn perfect voor een leuke en dansbare bruiloft. Deze nummers zullen iedereen in beweging brengen, en ze zullen de gasten de hele nacht op de been houden!


- Motown Classics: Motown is een van de meest invloedrijke muziekgenres in de geschiedenis, en klassiekers zoals What's Going On en I Heard It Through The Grapevine zijn perfect voor een Silent Disco Wedding. Met deze nummers zal iedereen in de gangpaden dansen en het feest zal zeker beginnen!


- Moderne pop: als je op zoek bent naar iets moderners, probeer dan eens enkele van de beste pophits van vandaag. Nummers als 1D's Can't Stop the Feeling! En Meghan Trainor's All About That Bass is perfect voor een leuke en vrolijke bruiloft. Ze laten gasten van begin tot eind meezingen!


Wat te dragen op de dansvloer


Wanneer je je klaarmaakt voor een stille disco-bruiloft, is het belangrijk om te onthouden dat een dansvloer een plek is voor muziek en dans, niet voor praten. Dat betekent dat je erop voorbereid moet zijn om je gesprekken tot een minimum te beperken.


Een manier om dit te doen is door comfortabele kleding te dragen waarin u zich kunt bewegen. Je wilt niets beperkend of strak, omdat dit het dansen alleen maar moeilijker maakt. Je zou ook kunnen overwegen om een ​​koptelefoon te dragen om je op de muziek te concentreren.


Een ander ding om in gedachten te houden is je haar. Probeer het niet vast te binden in een knot of hoge paardenstaart, omdat deze moeilijk te verwijderen zijn als je snel moet opstaan. Ga in plaats daarvan voor iets los en gemakkelijk te beheren.


Onthoud ten slotte dat stilte de sleutel is als het gaat om stille disco-huwelijken. Alle anderen zullen moeite hebben om de muziek te horen als je te hard spreekt. Dus probeer alsjeblieft je gesprekken laag te houden totdat het feest echt begint!


Conclusie


Er zijn veel redenen om voor een Silent Disco-huwelijk te kiezen, en deze lijst is slechts een kleine greep uit de voordelen die u kunt verwachten. Niet alleen zullen uw gasten de hele nacht een geweldige tijd hebben om te dansen, maar ze zullen het ook waarderen dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over luidruchtig of storend te zijn. Met zoveel geweldige stille disco's die beschikbaar zijn, is het moeilijk om fout te gaan met een bruiloft die een van deze unieke evenementen in zijn festiviteiten opneemt.


Als u ook een Silent Disco-bruiloft plant, kunt u alle gewenste apparatuur verkrijgen via de Silent Disco Box-website. U hoeft alleen de bezorgdatum van uw set en extra's te kiezen en wij zorgen ervoor dat de set op de gewenste datum en tijd bij u thuis of bij een parcelshop in de buurt wordt afgeleverd.


Lees verder Hoe Silent Disco een brancheveranderende feestgekte werd

Comments